Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЛЕГИ СЪДЕЙСТВИЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КОЛЕГИ СЪДЕЙСТВИЕ

в мобилето има една 156 която се продава в стара загора.някои ходил ли е да я гледа и ако е ходил какво е състоянието и.

ето и обявата в мобилето

Alfa romeo 156

6000 ЛВ.

Дата на производствомарт 1998 г.Тип двигателБензиновМощност (к.с.)144 к.с.Скоростна кутияРъчнаКатегорияЛимузинаПробег127000 кмЦвятСребърен
    Особености:
    4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Климатроник, Кожен салон, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване

Допълнителна информация:
    колата е сас сменени консумативи и ремъци каско перфектно састояние

Comment

просто в момента съм в софия и искам да знам дали си заслужава изобщо да се ходи до заарата.

Comment

така на снимките ми се вижда добра,ама колега не разчитай на други а сам си я виж,покарай чуй как работи Успех
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

харесва ми много
          фиат мултипла jtd
          ФОРД ПУМА

Comment

Прекръсти се три пъти и я вземай пък каквото стане... Моята я взех по-скъпичко и въпреки всичко налях доста парички за да стане както аз искам. Но това си зависи от човека,някои даже не си мият колите... Ама не я гледай само на външен вид,страшното е под капака и по ходовата част. Що не си вземеш кола от форума? Поне ще знаеш че се качваш и караш. Е,по-скъпички са, но бъди сигурен че пак ще дадеш толкова по ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ОБСЛУЖВАНЕ и доизкусуряване на "дребни"забележки. Успех!.
            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Аз лично бих си взел кола от форума
              0888515205

Comment

на визия ламарините може да са лачени, но сърцето под предния капак ако не си го погледнеш ти не разчитай на други, запали я направи една проба и тогава вземи решение, а за такава цена ако си заслужава то какво ти пречи да прескочиш до Стара Загора?
                аз за моята докато си я избрах обикалях 1 път до свищов и 2 пъти до София, така че никой няма да ти донесе колата на крака

Comment

е добре да е от форума,ама видяли ли сте колко от колите ги дават колеги, и колко са в автокъщи. така че смятам че и от там вече маи не е много сигурно. съжалявам ако съм обидил някои от колегите с повече стаж. просто виждам какво става така че, нищо лично. просто последния месец се нагледах на гробници и сега се стряскам като си помисля,че мога да се наиграя здраво. затова сега задължително гледане, питане, умуване,молене и тогава ще се види какво ще стане

Comment

лошото е че не е в софия. мислех си да я карам в някои сервиз ама в стара загора от къде да ги знам кои стават на материал. така че, ако можете да ми помогнете с съвет какво да слушам и какво да гледам като особености ,ще съм много благодарен. тези неща за вариатора, глъхненето като е студена е ясно,доста има се нагледах на такива напоследък, мисълта ми е за нещо по специфично.благодаря предварително.

Comment

Друже, за 6000 лева квото и да вземеш ще е КЕНЕФ, че на всичко отгоре 10 ГОДИШЕН КЕНЕФ Гледай като дадеш 6 бона после цената да не даостигне годинките на колата в бонови мерки
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Друже, за 6000 лева квото и да вземеш ще е КЕНЕФ, че на всичко отгоре 10 ГОДИШЕН КЕНЕФ Гледай като дадеш 6 бона после цената да не даостигне годинките на колата в бонови мерки

И аз това му подсказах,но сега директно - ВЗЕМИ КОЛА ОТ ФОРУМА ! Няма да ти излезе по-скъпа,бъди сигурен ! Иначе купуваш за 6000лв и даваш още 2000-2500лв за да е ТЕХНИЧЕСКИ ИЗРЯДНА И СИГУРНА, да е перфектна и да ти доставя удоволстие. Разгледай форума !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
                        X